Routeplanners
Routeplanners Nederland en Europa

Routeplanner GoogleOnze routeplanner maakt gebruik van de Google kaarten en de Google routeplanner. De kaarten van Google zijn de meest actuele routekaarten die er op het internet te vinden zijn. De routeplanner van Google heet Google Maps.

 

Google Maps

Google Maps heeft zowel een webbrowser-versie als een mobiele applicatie met digitale kaarten en routeplannerfunctie, ontwikkeld door Google zelf. Naast de kaarten zijn er satellietbeelden, plattegronden en Streetview (Streetview leggen we hieronder uit). De routeplanner heeft opties voor het reizen te voet, per auto, fiets of met het openbaar vervoer. 

Eenvoudige routeplanner

Op deze website wordt gebruik gemaakt van de kaarten en de routeplannerfuncties van Google Maps. Het verschil met de routeplanner op website van Google is dat deze routeplanner in één oogopslag alle functies laat zien, van het plannen tot het uitprinten van uw route. Zo kan ook de minder ervaren gebruiker snel een route plannen.

 

 

Maps Streetview

Google Streetview is de 3d versie van de digitale kaarten van Google. Met behulp van Streetview kunt u een kijkje nemen in vele straten in Europa en Amerika. Het tekentje voor Streetview is een oranje poppetje dat zich meestal aan de zijkant of onderaan de kaarten van google bevindt. In onze routeplanner vindt u het streetview-poppetje boven de zoomfunctie, het schuifbalkje.
Om Streetview te activeren sleept u het oranje poppetje over de kaart naar de straat die u wilt bekijken. De straten die u met Streetview kunt bekijken worden dan blauw. Wanneer u het poppetje boven de blauwe straat los laat verandert de kaart in een foto van de straat. Wanneer u op de pijlen in de straat klikt veranderd u van staplaats in de straat. Daarmee veranderen ook de foto's. Door de foto's heen en weer te schuiven draait u uw kijkhoek in de straat.

Google Streetview

 

Google Maps: https://www.google.nl/maps

 

Navigatiesysteem kopen

 Navigatie kopen - Tomtom

Tomtom navigatie

Dixons.nl

 Navigatie kopen - Navman

Garmin navigatie

BCC.nl

 Navigatie kopen - Mio

Mio navigatie

Klein.nl

 Navigatie kopen - Navman

Navman navigatie

Conrad.nl