Routeplanners
Routeplanners Nederland en Europa

9292.nl is een website van de REISinformatiegroep B.V. waarop u uw route met het openbaar vervoer kunt plannen. Ook kunnen de kosten voor een reis berekend worden.

9292.nl begon in 1992 met een landelijk informatienummer, waar alle reisinformatie telefonisch kon worden opgevraagd.  Sinds 1998 kunnen ook via de website alle vormen van reizen met het openbaar vervoer worden opgevraagd. De reisplanner verbindt alle mogelijkheden van het reizen met het openbaar vervoer. De reisinformatie van 9292.nl beperkt zich niet tot enkele aanbieders of maatschappijen, maar alle opties worden weergegeven. U kunt zelf aangeven welk vervoersmiddel u wél of niet wilt gebruiken. U heeft dan de keuze uit bus, trein, tram, metro en veerboot. Ook geeft de planner aan hoe lang u moet lopen naar het dichtstbijzijnde station of halte, om uw reis te starten of te vervolgen. 

 

Reisplanner 9292

Wij hebben hieronder de mobiele reisplanner van 9292.nl weergegeven. U kunt hier uw reis met het openbaar vervoer plannen. 

9292 Whatsapp

9292 experimenteert momenteel met het beantwoorden van route-vragen via Whatsapp. Vooralsnog is deze service alleen beschikbaar voor een geselecteerde groep reizigers.

Navigatiesysteem kopen

 Navigatie kopen - Tomtom

Tomtom navigatie

Dixons.nl

 Navigatie kopen - Navman

Garmin navigatie

BCC.nl

 Navigatie kopen - Mio

Mio navigatie

Klein.nl

 Navigatie kopen - Navman

Navman navigatie

Conrad.nl