Routeplanners
Routeplanners Nederland en Europa

Er zijn verschillende manieren om een route te fietsen. In Nederland zijn de meeste georganiseerd door de ANWB en/of het Landelijk Fietsplatform, in Vlaanderen door de provinciale toeristische diensten. De routes zijn dan te volgen aan de hand van verwijzende borden of paddenstoelen. Daarnaast hebben veel natuurgebieden en toeristische gebieden zelf fietsroutes uitgezet en kunt u een route volgen aan de hand van gekleurde paaltjes of andere markeringen. Op de deze website plant u ook uw fietsroutes eenvoudig via onze Routeplanner

Fietsgids

Met een Fietsgids heeft u altijd uw informatie bij de hand. U kunt op de kaart vinden waar u bent en waar u naartoe kunt gaan. Mocht de route u niet bevallen dan kiest u een andere route in de buurt. Gps navigatiesystemen geven, vooral in natuurgebieden, niet altijd de fietswegen aan. De fietsgidsen bieden u, behalve de routes, ook interessante informatie over de omgeving en wijzen u de leuke plaatsen op uw route.

 

 

 

Alle fietsroutes van Nederland

Fietsgids - Alle fietsroutes van NederlandAlle ritten staan -per provincie- vermeld. De 25 mooiste knooppuntroutes worden geheel beschreven, compleet met achtergrondinformatie en overzichtskaartjes.. Buitenlandse toeristen beschouwen Nederland vaak als fietsparadijs. Voor Nederlanders zelf is de fiets als recreatiemiddel zodanig ingeburgerd, dat deze typering overdreven lijkt. Nederland kent ongeveer 1500 fietsroute uitgaven waarin meer dan 3500 routes staan beschreven. Alle fietsroutes van Nederland zet dit overstelpende aanbod op een rijtje en wijst de weg naar de fietsroutes in uw omgeving of in uw favoriete vakantiegebied. 

 Bestel deze gids


Ambachtelijke fietsroutes

Fietsgids - Ambachtelijke fietsroutesMet deze gids waan je jezelf terug in het Nederland van onze grootouders! Je fietst langs prachtige historische monumenten die getuigen van het ambachtelijk leven van weleer. Onderweg kun je streekproducten proeven, oude ambachten bezichtigen of ergens gezellig wat gaan drinken.

 

 

 

Bestel deze gids


Vlaanderen Fietsroute

Fietsgids - Vlaanderen fietsroute | BikelineDeze rondrit van 800 km brengt u van Tongeren – de oudste stad van Vlaanderen- naar de toeristische Noordzeekust en over prachtig aangelegde fietspaden langs enige rivieren en kanalen terug. U fietst voorbij malse weiden, over zachtglooiende heuvels en door dichte bossen. U ontdekt prachtige herenhuizen, windmolens, landgoeden en pittoreske dorpen. De veelzijdige steden Brussel, Brugge en Gent verrassen u met hun romantische steegjes, schilderachtige grachten, pittoreske huizen en een bewogen cultureel leven. Laat u betoveren door Vlaanderen, zadel uw stalen ros en fiets langs de culturele, landschappelijke, culinaire en historische highlights in deze Belgische Regio. 

Bestel deze gids


 

Meer fietsgidsen bekijken

 

Navigatiesysteem kopen

 Navigatie kopen - Tomtom

Tomtom navigatie

Dixons.nl

 Navigatie kopen - Navman

Garmin navigatie

BCC.nl

 Navigatie kopen - Mio

Mio navigatie

Klein.nl

 Navigatie kopen - Navman

Navman navigatie

Conrad.nl